Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/80/116380/diko.desiign.org/public_html/wp-content/themes/retreat/functions/admin-hooks.php on line 160
post icon

DIKO Uploader

Till DIKO-dagboken fanns det från december 2014 en app för DIKO i Apples App store. Den hette DIKO Uploader och var tänkt både som en smart kamera för den som ville föra över bilder till DIKO och som en ingång till DIKO för den som använde mobil eller surfplatta.

Med DIKO Uploader kunde man välja om man ville ta ett nytt foto eller hämta ett eller flera foton från kamerarullen. När man hade valt sina bilder kunde man antingen ladda upp bilderna direkt till dagen eller till DIKOs bilddatabas. Tanken var att det skulle gå lätt och snabbt. För den som ville gick det också att skriva text till bilderna innan man laddade upp dem till dagboken.

DIKO Uploader med bilderDIKO Uploader utan bilderDIKO Uploader - lägga till beskrivning

December 21, 2014

Comments are closed.

Leave a comment