Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/80/116380/diko.desiign.org/public_html/wp-content/themes/retreat/functions/admin-hooks.php on line 160
post icon

Nya funktioner i DIKO

Nu har DIKO fått nya efterlängtade funktioner.

Det går att göra inställningar för varje användare. En del personer behöver få tillgäng till avancerade funktioner för att redigera och skriva ut. Andra behöver ha så få funktioner som möjligt. Detta går nu enkelt att ställa in för föräldrar eller andra som ansvarar för användarnas inställningar.

En annan viktig nyhet är att det nu är möjligt för DIKO-användare att besöka varandras DIKO-dagböcker. Vilka som ska få den möjligheten och om de då också ska få möjlighet att kommentera varandras bilder går också att ställa in på samma sätt.

Här är en pdf-fil med en kort beskrivning av de nya funktionerna: DIKO_användarrelationer_v1

March 9, 2014

Comments are closed.

Leave a comment