Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/80/116380/diko.desiign.org/public_html/wp-content/themes/retreat/functions/admin-hooks.php on line 160
post icon

Lyssna på texten i DIKO

Tala markerad text i IOS-enheter

För de DIKO-användare som använder en IOS-enhet (iPad eller iPhone) går det att lyssna på texten i DIKO med hjälp av talsyntes. Detta utan att behöva installera något särskilt nytt program mer än DIKO-appen. Det man behöver göra är att under Inställningar, Allmänt gå in i Inställningar och välja Tala markering. Sedan kan man i DIKO peka och hålla kvar fingret en stund över texten. Då kommer det fram ett popupp-meddelande där man kan välja Kopiera eller Tala. Väljer man Tala så talas den markerade texten av talsyntesen. Högt upp på att-göra-listan för Hector som programmerar de nya funktionerna i DIKO står ändå att göra det möjligt att spela in ljud till bilderna i DIKO-dagboken. Och vi vill hitta en lösning där den som besöker sin dagbok från en dator också lätt kan lyssna på det de har skrivit.

April 22, 2013

Comments are closed.

Leave a comment