Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/80/116380/diko.desiign.org/public_html/wp-content/themes/retreat/functions/admin-hooks.php on line 160
post icon

DIKO presenterades vid FKS inspirationsdagar

DIKO i utställningen på FKS inspirationsdagar Föreningen för kognitivt stöd (FKS) håller en gång om året inspirationsdagar i Stockholm. Då presenteras nyheter på kognitionsområdet och i år var vi med och berättade om DIKO. Från vårt projekt deltog Bitte Rydeman (projektledare) tillsammans med Jenny Mossberg, Ulla Ekeberg och Maria Blad. Vi fanns med i utställningen där vi träffade många som blev intresserade av DIKO och som kunde ge oss bra återkoppling på vad de fick se. Här kan du ta del av en pdf med det föredrag som Bitte höll om DIKO. Läs mer om FKS på www.fks.org.se.

 

April 22, 2013

Comments are closed.

Leave a comment